Učila od najboljih

17-godišnja zvijezda izazvala pomutnju: Smije li biti tako seksi?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnost se očito nasljeđuje u obitelji Kardashian-Jenner, pa je tako i najmlađa među njima učita od najboljih i privukla svu pozornost.

Pomalo je teško vjerovati da Kylie Jenner još nije ni punoljetna! 17-godišnja reality zvijezda odnedavno se okušala i kao manekenka na Kanyeovoj reviji u Parizu, zaštitno je lice jednog američkog brenda odjeće, a sada je predstavila i svoj parfem. Reality obitelj jako je dobro iskoristila svoje ime i pozornost, pa je i Kylie nastavila istim stopama.

Pogledaj i ovo Sofia Richie (Foto: Profimedia) Događa se! Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko

Kylie Jenner kupila svoj prvi dom sa 17 godina – i to vilu od 2,7 milijuna!

Uz starije sestre poput Kim, Khloe, Kourtney i Kendall, teško je ne naučiti kako biti seksi i kako privući pozornost na nekom događaju. Tako je 17-godišnja zvjezdica nosila proziran topić ispod kojeg je jasno nadzirao grudnjak, pa su se javili mnogi kritičari s komentarima kako je Kylie premlada za tako atraktivan izgled.

Izgleda da joj je starija sestra Kim najveća inspiracija jer je sličan look prošetala i u Parizu – hm, a možda je ipak bila inspirirana srpskom folk zvijezdom Jelenom Karleušom za koju strani mediji pišu kako je Kim upravo od nje 'ukrala' novi stajling. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene