451561
451561
451561
451561
451561

APSOLUTNI KRALJ Političar iz susjedstva postao hit na internetu

  • , 26.09.2016., 18:25
  • Autor:
  • komentara

Osebujni Konstantin Savić pred sobom ima izbore, ali čini se i horde obožavatelja na internetu.

 
 
 
 
Konstantin Savić (FOTO: Youtube)
Konstantin Savić (FOTO: Youtube)

Ovaj mladi političar ima osebujan nastup pa bi se moglo reći kako je postao glavna zvijezda lokalnih izbora u BiH. Konstantin Savić osvojio je društvene mreže.

Radi se o nezavisnom kandidatu kojem je dosta nereda u Bosni i Hercegovini. Njegova je želja napraviti pravednu preraspodjelu novca i pošteno društvo.

Svojim je obećanjima osvojio internet publiku, pa se tako video materijali s njegovim nastupima dijele po svim društvenim mrežama.

U Tesliću je na vlasti SNSD, točnije stranka Milorada Dodika, a to ga očito posebno ljuti pa je na svoj glas pozvao sve umirovljenike, branitelje, omladinu ali sve one kojima je dosta kriminala.

Konstantin obećava da se neće igrati s ljudskim pravima već ih ostvariti. On želi zaustaviti kriminal, a najavljuje i ozbiljnu reformu. Dakako u svojem osebujnom stilu.

Sve njegove izjave pogledajte u video materijalima niže pa sami donesite zaključak zašto je postao prava zvijezda lokalnih izbora.

OVDJE pogledajte nevjerojatnu baku koja je zasjenila Lanu Jurčević.

OVDJE pogledajte kako je Novak Đoković opet osvojio internet.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se