Užas

"BILA SAM GOLA ISPOD, VEZALI SU ME..." Traumatično svjedočenje Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian vratila se u svoj hotel nakon večere s prijateljima. Zatim se dogodilo ono najgore.

Procurili su stravični detalji svjedočenja Kim Kardashian nakon traumatične pljačke u Parizu. Naime, svjedočenje objavljeno u francuskom Le Journal du Dimanche, govori kako se Kim u svoj hotel vratila oko ponoći nakon večere s prijateljima. Pet minuta prije tri sata čula je, kaže, korake ispred vrata, i ugledala vezanog recepcionista. Nazvala je potom tjelohranitelja, no muškarci su već bili u sobi.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

"Ušla su dvojica unutra. Obojica su bila maskirana. Jedan je imao skijašku masku te policijsku kapu i jaknu. Istrgnuo mi je mobitel iz ruke. Odmah me pitao gdje mi je prsten vrijedan četiri milijuna dolara", rekla je Kim. Prvo je rekla da ne zna gdje je prsten, no kad su joj zaprijetili pištoljem, onda je pokazala na stolić pored kreveta. Rekla je i kako su je vezali i odnijeli u kadu. Nosila sam ogrtač, ispod sam bila gola", rekla je.

Bacili su je na krevet, vezali joj ruke i noge te je odnijeli u kadu. Odnijeli su joj nakit i sat, mobitel, prstenje... Pljačkaši su vrlo brzo pobjegli, a Kim se odvezala i pobjegla u sobu svoje prijateljice te otamo zvala policiju. Doživjela je traumu te se narednih mjeseci nije pojavljivala u javnosti. Pojavila se tek nedavno, u Dubaiju, nakon što su objavljene vijesti da su pljačkaši uhićeni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene