Tko je otac?

STIŽE ISTINA? Jedan od najvećih holivudskih misterija mogao bi se uskoro otkriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo se pričalo da je Kris Kardashian prevarila supruga te da je Khloe Kardashian zapravo kćerka O.J. Simpsona.

Jedan od najvećih celebrity misterija mogao bi se konačno otkriti. Naime, O.J. Simpson pristao je napraviti test očinstva, kojim bi se konačno utvrdilo je li Khloe Kardashian njegova kćerka ili ne. Da podsjetimo, dugo se šuškalo da je Kris Jenner tijekom braka s Robertom Kardashianom zastranila te da je Khloe zapravo plod njihove avanture.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner dobro ga je poznavala Bivša članica obitelji Kardashian na društvenim mrežama posvetila je objavu preminulom O.J. Simpsonu

Navodno je test očinstva htjela i sama Khloe, a sad ima priliku. O.J. je trenutno u zatvoru, a njegov čuvar tvrdi da je izjavio kako bi napravio test ako ga Khloe dođe posjetiti. Navodno je i uprava zatvora odobrila izvođenje testa, ako do njega dođe. 'I on želi znati je li ona njegova kćerka, ali i želi da dođe u zatvor, kako bi ga ispoštovala', navodi bivši Simpsonov čuvar u knjizi koju je napisao o čuvanju O.J.-a. Kris je i sama priznala da je Kardashianu bila nevjerna, dok se Khloe otvoreno borila sa sumnjama, ali ih je uvijek demantirala, tvrdeći da je i ona Kardashian.

S druge strane, Kardashianove bivše žene tvrde da im je Robert sam rekao da Khloe nije njegova. Ukoliko se susret O.J-a i Khloe zaista dogodi, sve će konačno biti jasno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene