Vjerovali ili ne...

Glumac u 73. godini prvi put pojeo - krišku PIZZE!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Patrick Stewart ili kapetan Piccard konstantno objavljuje sarkastične fotke kojima nasmijava preko 400.000 fanova na Twitteru!

Glumac Patrick Stewart, koji se proslavio ulogom kapetana Picarda u 'Zvjezdanim stazama', tijekom dana na svom Twitter profilu objavio je jednu sasvim običnu fotku s jednim sasvim neobičnim statusom: 'Moja prva kriška pizze ikad!'.

>> Kristen Stewart paparazzima polazala srednji prst: Prekid učino svoje?

Pogledaj i ovo Gary Graham - 2 U 74. godini Preminuo je glumac iz Zvjezdanih staza, tužne vijesti potvrdila je njegova bivša supruga

Ubrzo je njegov profil bio zatrpan pitanjima jer šokirani fanovi nisu mogli vjerovati svojim očima što je glumac napisao.

Potom je glumac, koji se nalazi u 73. godini života, objasnio kako mu je to prva KRIŠKA pizze, a ne prva pizza jer nikad nije jeo pizzu u američkom fast foodu, a svojim fanovima je napomenuo i da obrate pažnju na to kako ju je presavio kao palačinku - baš onako kako to rade svi u New Yorku.

Inače, Patrick živi u New Yorku od prošle godine, a u to vrijeme se pridružio i Twitteru gdje konstantno objavljuje sarkastične fotke kojima nasmijava preko 400.000 fanova!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene