Drama

UHIĆENA MILIJARDERKA Dečku prolila vrući vosak po licu i izbola ga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Muškarac se zatvorio u garderobni ormar i čekao policiju da dođe. Jocelyn Wildenstein ubola ga je škarama, napala voskom...

Jocelyn Wildenstein, 71-godišnja žena koja se proslavila pod nadimkom 'Catwoman' uhićena je nakon što je napala svog partnera Lloyda Kleina. "Žena - mačka" proslavila se u svijetu brojnim plastičnim operacijama koje je izvela te zbog toga počela nalikovati na svoju omiljenu životinju. Osim toga, poznata je i po činjenici da je izvukla najviše novca u brakorazvodnoj parnici ikad.

Pogledaj i ovo showbuzz Zovu je žena mačka Ispod ovih tamnih naočala skriva pomalo zastrašujuću istinu, no 21 godinu mlađi zaručnik tvrdi da nije ništa operirala

Bilo kako bilo, sada je poznata i po tome što je teško ozlijedila partnera, koji se pred njom morao skriti u ormar i čekati dolazak policije, koja mu je možda čak i spasila život. Naime, Jocelyn ga je napala škarama te mu nakapala vrući vosak na lice. Par je u vezi od 2003. godine, no oduvijek poprilično temperamentnoj. Ovog puta Jocelyn je pukla i krenula u svađu jer joj je smetalo što Lloyd previše vremena provodi na društvenim mrežama.

Napala ga je tijekom romantične večere jer joj nije posvetio dovoljno pažnje, već je koristio laptop. Počela je vikati na njega, a potom jednu od svijeća na stolu uzela i bacila mu po licu vrući vosak. Nakon toga noktima ga je grebala po licu te potom uzela škare i krenula prema njegovim prsima, u koja ga je i ubola dva puta. Prijetila mu je da će ga ubiti.

Potom je uletio u garderobni ormar i pozvao policiju. Policija je stigla i privela ženu, Klein je inače ugledni modni dizajner koji se trudi zadržati svoju privatnost i brand, a sve je svjesniji da uz Jocelyn to neće moći. Wildenstein je, inače, 1999. godine dobila rekordni iznos u brakorazvodnoj parnici od Aleca Wildensteina, s kojim je bila 21 godinu u braku. Naime, dobila je 2,5 milijardi dolara, kao i dodatnih sto milijuna dolara godišnje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene