Gole grudi

Ručnik otkrio gole grudi, svi ostali - uživali u pogledu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda reality showa 'Real Housewife of Miami', Joanna Krupa, ponosno je pokazala svoje gole grudi tijekom odmora sa zaručnikom Romainom Zagom u Miamiju.

34-godišnja Joanna Krupa bez grudnjaka se šetala ispred paparazza koji su fotografirali svaki njezin polugoli korak, zahvalni na odličnom materijalu tog dana. Osim što se šetuckala oko bazena, Joanna je uživala i sa zaručnikom kupajući se u bazenu. A i on je uživao u pogledu na njezinu golotinju dok ju je pridržavao na vodi.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) ponosna na svoje tijelo Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

>> U restoran došla u toples izdanju!

S obzirom da je riječ o bivšoj Playbojevoj zečici koja je navikla pokazivati svoju golotinju, a 2009. godine se skinula i za PETA-u, ne čudi kako Joanna slobodno vrijeme na plaži voli provoditi u toplesu.

Ostaje samo nejasno je li slučajno uhvaćena u toplesu ili je to samo dobro odrađen PR za ovu djevojku, američki model i glumicu u usponu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene