Curi sve više tajni

Predsjednik se povremeno upuštao u grupni seks s tri djevojke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

John F. Kennedy bio je nepopravljivi zavodnik, a svoj nezasitni seksualni nagon upražnjavao je u svim mogućim prilikama, čak i s prostitutkama!

Zaključak je to biografije ''Američka kraljica: Život Jacqueline Kennedy Onassis'' koju potpisuje britanska književnica Sarah Bradford, a koja bi se u prodaji trebala naći 31. listopada povodom 50-godišnjice ubojstva 35. predsjednika SAD-a.

Knjiga baca novo svjetlo na složeni bračni odnos između legendarne prve dame i JFK-ja koji, tvrdi Bradford, nije bio u stanju odreći se seksualnih navika niti je zbog njih osjećao grižnju savjesti, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Jackie Kennedy (Foto: AFP) Najtužnija prva dama Brojni životni udarci: Preživjela je smrt djece, svi muževi su je varali, no jedan ju je muškarac obožavao

>> Znala je svaku ženu s kojom ju je prevario - A najviše se bojala jedne!

Iako je bio dobar otac svojoj djeci i naoko dobar suprug, šokantni detalji otkrivaju mračnu stranu predsjednika koji je svoju moć i karizmu koristio i kako bi što više žena odvukao u krevet.

Bradford navodi niz slučajeva zavođenja zaposlenica Bijele kuće, glumica i starleta pa čak i činjenicu da se Kennedy nije libio upuštati u odnose s prostitutkama.

JFK: 'Dobijem glavobolju ako se ne seksam barem jednom dnevno'

Sve te tvrdnje navodno potkrepljuju dosjei tajne službe u kojima su opisani predsjednikovi izvanbračni ''izleti''.

Agenti su mu dovodili stažistice s kojima je priređivao zabave u Bijeloj kući, a jedna od njih priznala je da su je prokrijumčarili u prtljažniku automobila.

Dosjei govore i da se predsjednik povremeno upuštao u grupni seks s tri djevojke odjednom te da je jednoj 20-godišnjoj stažistici oduzeo nevinost na bračnom krevetu kada Jackie nije bila u blizini.

Kada ga je prijatelj upitao zbog čega sve to radi, JFK mu je odgovorio: 'To je jače od mene. Dobijem glavobolju ako se ne seksam barem jednom dnevno'.

No unatoč brojnim aferama i ljubavnicama, Kennedy je tvrdio kako je Jackie jedina žena do koje mu je stalo.

'Jako je volim i za nju bih uradio sve. Nisam je iznevjerio jer je u svemu stavljam na prvo mjesto', rekao je JFK jednom prilikom sestri prve dame, Lee Radziwill.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene