Nema glume

VIDEO 18+: Jeste li znali da su scene seksa u ovim filmovima stvarne?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nije za one mlađe od 18...

Osim filmova za odrasle, mnogi glumci lažiraju scene seksa u filmovima i serijama. Rijetki su oni redatelji mainstream filmova koji traže od glumaca da imaju pravi seksualni odnos pred kamerama. No, ipak ih ima...

Pogledaj i ovo showbuzz Novosti iz prve ruke Svjetske zvijezde, razni televizijski stručnjaci i tvorci holivudskih serija stižu u Hrvatsku

Prošlo je već 27 godina otkako je objavljen popularni film 'Dirty Dancing'

Caligula
U ovom filmu nikad nisu bile planirane scene seksa. Međutim, kad je Bob Guccione, izdavač magazina 'Penthouse' postao i financijski odgovoran za film, scene su postale pune erotike.

Cruising
William Friedkin, redatelj ovog kriminalističkog trilera, snimio je 40 minuta materijala u kojem detektiv (Al Pacino) ulazi u svijet sado-mazo klubova. Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične, a kasnije je potvrđeno da se radilo o pravom seksu u filmu.

 

8MM2
Film se prvotno zvao 'The Velvet Side of Hell', ali iz nepoznatog razloga odlučeno je da mu naziv ipak bude '8mm2'. Film govori o jednom diplomatu i njegovoj zaručnici koji su uhvaćeni u seksu u troje, a to je bila vrlo eksplicitna scena seksa. I naravno, stvarna.

Antichrist
Radnja filma započinje scenom u kojoj muškarac i žena strastveno vode ljubav dok njihov sin mjesečari i tako padne kroz prozor i pogine. U filmu se pojavljuje obilje scena seksa, a svaka od njih je bila prava. Ovo nije prvi film u kojem je redatelj Lars von Trier tražio od glumaca da ne glume, već da scene seksa budu prave.

Pink Flamingos
U filmu su prikazane zaista grozne scene seksa! Divine ima odnose sa svojim sinom, a film sadrži i šokantne scene seksa sa živom kokoši, kao i scene oralnog seksa. Sve scene su stvarne.

El Topo
Film Alejandra Jodorowskog sadrži scene silovanja koje također nisu odglumljene. Čini se da su svi bili raspoloženi odglumiti bilo što pred kamerama pa se redatelj filma potrudio osmisliti što prirodnije scene.

Enter the Void Sex
Cijeli film sniman je u prvom licu iz perspektive mrtvog dilera droge čija je duša svjedok događaja. Sve scene su snimljene krupnim kadrom i stvarne su.

9 Songs
Romantična drama Michaela Winterbottoma jedan je od seksualno najeksplicitnijih mainstream filmova ikad snimljenih. Svaka scena prati 9 različitih životnih pjesama s 9 različitih bendova. U svakom od ovih scena glumac i glumica imaju intimne odnose koji su stvarni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene