Urota?

U skandalu s tuđim djetetom - Sve zbog novca?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jessica Simpson je postala metom tužbe u kojoj joj se na teret stavlja urota koju je osmislila zajedno s OK!Magazinom i jednom fotografskom agencijom.

32-godišnja Jessica Simpson, koja je trenutno trudna sa svojim drugim djetetom, našla se u središtu skandala nakon što ju je jedan bračni par iz Louisiane prozvao kako na naslovnici OK! Magazina iz travnja 2012. godine pozira s njihovim djetetom koje je stavljeno u kontekst priče kao da je dijete slavne pjevačice.

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Potvrđena šuškanja Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim

Navodno je Jessica tada, dok je bila prvi put trudna, s jednim drugim magazinom dogovorila cijenu od 800 tisuća dolara, koliko je trebala dobiti za fotografije svog prvog djeteta. Upravo zbog toga je, prema tvrdnjama roditelja Christophera Hurst i Tracy Gregory, morala pronaći neko drugo dijete koje je zapravo podmetnula pod svoje u OK-u. A prilika za to se ukazala u Louisiani!

>> Dirljiva fotka koja je raznježila mnoge: 'Moje ljubavi!'

Christopher Hurst i Tracy Gregory čuli su u listopadu 2011. godine kako u njihov grad Metairie dolazi Jessica na predstavljanje nove linije odjeće. Otišli su u Dillard's trgovinu gdje je bila Jessica te doveli svoju kći tinejdžericu i malog sina - bebu za koju je jedan Jessicin agent pitao može li se pjevačica fotografirati s njim. Roditelji su pristali, no nisu dali pristanak da fotografija može izaći u magazinu i to još s prizvukom da se radi o njezinom djetetu.

Čim je Jessica primila dijete, odmah je iz okupljene mase dotrčala nekolicina fotografa i započelo je mahnito snimanje, tvrde roditelji koji od pjevačice sudskom tužbom traže odštetu u iznosu od 75 tisuća dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene