Oglasio se urednik

SVE JE NAMJEŠTALJKA? Jesu li Nikolina Pišek i srpska pjevačica sve odglumile?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svađa između NIkoline Pišek i Goce Tržan dobila je nastavak.

Video Nikoline Pišek i Goce Tržan koji se proširio društvenim mrežama iz minute u minutu šokira brojne gledatelje. Snimka njihovog sukoba tijekom emisije navodno je u potpunosti namještena. Odlično isceniran i dobro odglumljen scenarij uspio je zavarati cijelu javnost. Čak i trenutak u kojem je Goca zgrabi papire Pišekici ostavio je dojam sasvim uvjerljive i realne situacije. Obračun između dvije ljepotice bio je, čini se, samo jedna dobra predstava, barem nam tako tvrdi izvor blizak televiziji.

Pogledaj i ovo Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića 2007. godine: Petar Grašo, Ivana Šundov ima i bivših parova Pogledajte kako su se naše zvijezde zabavljale 2007. godine, neki od njih pali su u zaborav, a nekih više nema

Urednik emisije Nikola Rumenić tvrdi suprotno. 'Ništa nije namješteno. Goca Tržan nije znala pitanja unaprijed i zbog toga se uzrujala. Burno je reagirala, ali neće nas tužiti. Uspijeli smo je zaustaviti nekoliko metara od studija i smiriti cijelu situaciju. Nikolina nema veze s pitanjima jer sam ih ja osobno pisao, a ona ih je tek pročitala prije emisije. Nikolina nije bila uzrujana, ona naprosto ne zna za stres. S Gocom smo se pomirili i nikako se ne radi o namještaljci', kazao nam je Nikola Rumenić, urednik emsije.

O cijelom slučaju Nikolina Pišek se ne želi izjasniti, dok se Goca Tržan ne javlja na telefon.
 

Aleksandra Prijović danas je gošća u istoj emisiji, a na početku snimanja pitat će Nikolinu 'kako si'. Djevojka sina Bobe Živojinovića očito je bila zabrinuta za Nikolinu nakon što je vidjela ovaj video.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene