OMG!

Skandalozno: Glumac tražio maloljetnicu da se nađu u hotelskoj sobi?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac navodno je maloljetnu djevojku pokušao odvući u hotelsku sobu.

Privatan razgovor između glumca Jamesa Franca i jedne 17-godišnje djevojke iz Škotske, koja je došla u New York, osvanuo je online, a u njemu glumac navodno pokušava nagovoriti djevojku da se sastanu u hotelskoj sobi, piše Huffington Post.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway (Foto: Getty Images) nije im išlo Oni su po mnogima najgori voditelji Oscara u povijesti, a u tome se slažu i sami autori scenarija

Glumac 'poludio': 'Laže da smo spavali zajedno!'

Fotografije i screenshotovi njihovog razgovora objavio je nepoznati autor na Imguru, no ubrzo su uklonjene.

U njihovom razgovoru, Franco je navodno pitao teenagericu otkud je, je li slobodna i želi li se naći s njime u hotelskoj sobi, nakon što mu je ona rekla da će uskoro navršiti 18 godina.

Djevojka i glumac prvi put su se susreli tijekom dijeljenja autograma, a ona je tu fotografiju objavila na svom Instagram profilu.

Tijekom njihovog razgovora, djevojka je bila sumnjičava razgovara li s pravim Jamesom Francom te je tražila od njega da joj fotografira svoje ime na komadu papira i pošalje joj fotografiju svog lica. Čini se da je glumac udovoljio njezinom zahtjevu, piše Huffington Post.

Na Twitteru se osvrnuo na kritike i odgovorio: 'Nadam se da roditelji drže svoju djecu što dalje od mene.' Glasnogovornik glumca još nije komentirao ovaj događaj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene