Tiger želi bivšu natrag

Ima li kraja njezinoj popustljivosti? Za 200 milijuna dolara dat će mu još jednu priliku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tiger Woods je odlučio ponovno osvojiti srce svoje bivše supruge Elin Nordegren.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluziva magazina People Elin Nordegren progovorila: Jača sam nego ikada!

Poznati 37-godišnji golfer očajan je u pokušaju da povrati ljubav i povjerenje bivše supruge nakon što ju je godinama varao pa ga je ostavila i za to je voljan izdvojiti čak 200 milijuna dolara na njezin račun. Naravno, ukoliko se opet uda za njega, piše National Enquirer.

Elin (33), koja je nakon razvoda od Tigera dobila 110 milijuna dolara, razmatra ovu bogatu ponudu i, naravno, prosidbu no pod jednim uvjetom kojeg mu je postavila - da se u bračni ugovor uključi klauzula prema kojoj će joj pripasti 350 milijuna dolara ukoliko je opet prevari.

>> Otkriveni privatni detalji o životu najpoznatijeg svjetskog preljubnika!

Ova zanosna Šveđanka, koja s Tigerom ima dvoje djece - 5-godišnju Samanthu i 3-godišnjeg Charliea, smatra kako će ova financijska ograničenja biti dovoljna za sprječavanje poznatog preljubnika u novom zastranjivanju s pripadnicama ljepšeg spola koje nisu njegova supruga.

'Tiger nije ni pokušao pregovarati i odgovoriti Elin od ovih zahtjeva. Čak i njegov računovođa smatra kako je ludo sve to na što je pristao', tvrdi izvor blizak proslavljenom sportašu i dodaje kako se Tiger nikad nije oporavio od toga što ga je prevarena supruga ostavila.

'Hodao je s mnogim modelima no ni jedna od njih mu nije značila više od avanture za jednu noć', otrkiva izvor.
Nekoć sportska superzvijezda, Tigerova karijera je krenula nizbrdo kao i brak nakon što je otkriveno kako je suprugu godinama varao te mu prišivena deklaracija serijskog preljubnika.

Par se, nakon petogodišnjeg braka, razveo 2010. godine. Elin je od tada izlazila s nekoliko muškaraca no ni jedan joj od njih nije zarobio srce. Trenutno razmišlja o tome hoće li ili ne oprostiti suprugu i ponovno se udati za njega. A svijet s nestrpljenjem čeka njezinu odluku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene