441890
441890
441890
441890
441890

MUČNI DETALJI Slavna reperica otkrila sve o svom prekidu

  • , 30.06.2016., 12:07
  • Autor:
  • komentara

Iggy Azalea prekinula je zaruke s košarkašom Nickom Youngom. Preko sigurnosnih kamera saznala je da je vara.

 
 
 
 
Iggy Azalea, Nick Young (Foto: Getty)
Iggy Azalea, Nick Young (Foto: Getty)

Kakav debakl od veze. Popularna reperica Iggy Azalea raskinula je naprasito zaruke s košarkašom Nickom Youngom. Objasnila je putem društvenih mreža što se dogodilo. Naime, nakon neuspjele turneje i albuma, urušilo je i zadnje uporište koje je Iggy činilo sretnom.

Obznanila je svijetu da je putem sigurnosnih kamera saznala da je u njihov dom dovodio nepoznate žene. Osim toga, priča ide dalje. Osim što ju je varao s drugim ženama, Nick je svojoj bivšoj zaručnici Keonni Green napravio dijete. Putem televizijske emisije saznala je da je trudna s njenim bivšim. Na kraju svega, Iggy je zaključila da su ljudi zaista grozni.

Iggy Azalea (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se