Nevjerojatne teorije

Kontroverza se nastavlja - tko je njegov biološki otac?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Svi znaju da si ti Rowe-Klein, a NE Jackson'. Prince je na taj twitt odgovorio: 'Krv saveza je gušća od plodne vode u maternici. Mene, mog brata i moje sestru odgojio je moj tata'.

Godinama se već vode polemike oko toga tko je biološki otac Princea, sina pokojnog kralja popa Michaela Jackson. Nedavno je jedan twitt ponovno pokrenuo lavinu nagađanja, ali sada je cijela priča dobila i svoj nevjerojatni nastavak.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Mark Lester, najbolji prijatelj pokojnog kralja, sada je u javnost iznio nešto što je šokiralo mnoge. Lester tvrdi, a 'The Sun' prenosi kako je biološki otac Jacksonovog sina nitko dugi do slavni glumac Marlon Brando!

'Michael možda nije moj otac, ali ogojio je mene, mog brata i sestru!'

Michael je navodno neko vrijeme proganjao slavnog glumca i uvjeravao ga da mu donira spermu, što je ovaj na kraju i napravio. Lester navodi i to da je Michael na istu stvar pokušao nagovoriti većinu svojih bliskih prijatelja za koje je smatrao kako bi bilo dobar izbor za biološkog oca njegovog djeteta. Tvrdnju kako je Brando Princeov otac potkrijepio opravdava i time kako je Brando često boravio na Jacksonovom ranču 'Neverland', ali i to da prince nevjerojatno sliči na slavnog glumca.

'Ja sam pravi otac djece Michaela Jacksona!'

Lester je naglasio i to kako je on osobno otac Michaelove kćeri i kako to može dokazati kada ona napuni 18 i ako to bude željela.

Čini se kako ovoj zbrci nema kraja, ali jedna je stvar u svemu tome važna, a to je ono kako se Prince osjeća: 'Krv saveza je gušća od plodne vode u maternici. Mene, mog brata i moje sestru odgojio je moj tata'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene