I ne samo on

Hollywoodski glumac koristio usluge srpskih elitnih prostitutki

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su u javnost izašla imena srpskih elitnih prostititki, sada su se listi korisnika prključila i neka slavna imena.

Među klijentima 33-godišnjeg svodnika Mihajla Maksimovića koji je nedavno i uhićen, navodno su bili i pojedini pripadnici svetskog jet seta. Sa srpskim starletama družio se poznati holivudski glumac iz akcijskih filmova, jedna od najplaćenijih svetskih manekenki, ali i jedan poznati političar iz moćne strane zemlje, piše Kurir no ne otkriva njihova imena.

AFERA U SRBIJI: Uhićen svodnik elitnih prostitutki, otkrivena imena klijenata

Za Maksimovića je radilo 12 djevojaka među kojima su najpoznatije starleta Milica Živanović (poznatija kao Mimi Oro) i Playboyjeva zečica Božana Vujinović, no bilo je tu i studentica, medicinskih sestara, kao i menadžerica jednog hotela. Hollywoodski glumac koji je koristio njihove usluge bio je slab upravo na bujnu plavušu Božanu. 'Upravo se ona najviše dopala američkom glumcu koji je bio u Srbiji. Maksimović je svoje djevojke vodio na Crnogorsko primorje gde su radile od lipnja do kraja rujna. Ovaj glumac, zvijezda brojnih akcijskih filmova, tokom boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt sa starletama. Navečer je imao priliku da se u odabranom društvu druži s Božanom. Ona je poslije toga na svom Facebook profilu postavila fotografiju s glumcem, ali ju je nakon nedavnog uhićenja izbrisala', rekao je izvor za srpske medije. 

S Maksimovićevim djevojkama u Crnoj Gori družila se i jedna svjetski poznata manekenka. 'U pitanju je jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena koja je prošle godine bila također u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na lijepe devojke. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dvije djevojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su otišle još dvije djevojke', otkrio je isti izvor.

Televizijska voditeljica šokirala sve: Već se godinama bavim prostitucijom!

Zečica Božana Vujinović jedino je priznala kako je upoznala Stevena Segala. 'Mi se jesmo našli u istom društvu u Budvi, ali samo smo popili piće i svako je nastavio svojim putem. Na tome se završilo', rekla je atraktivna Božana.

Usluge Mihajlovićevih prostitutki koristili su nogometaši, bankari, direktori, političari... on je nedavno uhićen no pušten je nakon prvog saslušanja. Uskoro će početi i suđenje na kojem će se poznati svodnik moći braniti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene