Novi ''rat'' na društvenim mrežama

Hana Hadžiavdagić se obrušila na manekenku: Lucija joj pristojno odgovorila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić napala je Luciju Lugomer na društvenim mrežama.

Hana Hadžiavdagić i plus size manekenka Lucija Lugomer, ne gaje dobre odnose. Naime, Lucija je na društvenim mrežama odlučila svima pokazati što joj je bosansko-hercegovačka novinarka napisala. Naravno, mnogi su iznenađeni grubim riječima koje su se našle u poruci.

Pogledaj i ovo showbuzz "ne treba mi takva slava" Lucija "protiv" Hane: Manekenka posramila novinarku

"Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako tisuće žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo", napisala je Hana te izazvala ljutnju Lucijinih pratitelja. Lucija je objavila Hanin post u cijelosti i napisala tek ''Hvala''.

Kasnije je Hana na Instastory objavila odgovor na Lucijinu ljutnju. ''Super mi je kako se debeli uvijek uvrijede kada im kažeš da su debeli, a nama nabildanima, mršavima, anoreksičnim je to kompliment i sasvim je normalno da nas se tako naziva. I ja volim jesti, ali ne žderem, vježbam i muku mučim da se dovedem u red'', dodala je Hana.

Nazvali smo Luciju kako bismo provjerili zašto je krenuo ovaj verbalni rat između dviju dama, no Lucija ne zna odgovor. ''Ja sam ovaj njezin post dobila preko jedne osobe. Tako sam saznala da je ona ovo napisala. Stavila sam ga na društvene mreže jer nisam željela da bude neprimjećeno, jer ovo je tema o kojoj treba govoriti. Nisam željela potaknuti loše komentare no nažalost ima ih. Ne znam zašto je ovo napravila. Ja svoja mišljenja nikome ne namećem, ja se samo zauzimam za žene većeg konfekcijskog broja'', kazala je Lucija za DNEVNIK.hr. 

OVDJE pročitajte što se dogodilo nakon ovih facebook rasprava.

Upit za komentar poslali smo i Hani, ali ona nam do objave ovog članka još nije odgovorila. Tek je na svojem facebooku objavila status ''Opet preko mojih leđa do popularnosti. Sjašite više''.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene