Nastavak slučaja 'Ugriz'

Opisao sukob s Trifunovićem: 'Ugrizao sam ga za prst'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slučaj Sergeja Trifunovića dobio je svoj epilog. Oglasio se čovjek koji ga je ugrizao.

Glavna showbizz vijest ovog vikenda svakako je slučaj glumca Sergeja Trifunovića kojeg je u naguravanju ugrizao Goran Ilić. Iako su informacije o ovom slučaju bile vrlo šture, glumac je još jučer na Instagram profilu napisao kako je u redu i kako mu je samo prst zamotan. Njegova priča prilično se razlikuje od priče koju je otkrio Ilić.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović stalno u problemima s policijom Srpski glumac uhićen je treći put u nekoliko mjeseci, prošle godine priveden je i u Splitu!

Podsjetimo: 'Napao me je čovjek iz čistog mira. Skočio je na mene i u tom hrvanju me izgrizao. Nisam nađen na ulici nego sam otišao sam na hitnu pomoć gdje su mi dezinficirali rane. Psihijatar će vam morati reći što je bio uzrok sukoba, ne znam čovjeka, prvi put sam ga vidio u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi”, izjavio je Trifunović za 'Alo'.

'Kako me je vidio počeo jerežati na mene. Ja sam dobro, nije bilo rana na glavi, samo na prstima. Uhićen je, dao je izjavu, ima svjedoka. Ja sam fizički odreagirao samo kada je on skočio na mene, jer sam se morao braniti', dodao je glumac.

A ovo je verzija Gorana Ilića: 'Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari, a ticalo se gluposti, točnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović me počeo vrijeđati riječima da sam slijepac i da on ne puši tako jeftine cigarete, došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu',rekao je Goran Ilić za 'Kurir' i dodao 'Nevjerovatno mi je da sam ja okrivljeni, a ustvari sam žrtva, a krivac postaje 'žrtva' samo zato što je poznata osoba i od svega ovoga sebi pravi reklamu - zaključio je on.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene