Gazda trlja ruke

Sjećate se gole voditeljice? Gledanost rastura, 'ogolila' je vijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U roku od tri mjeseca postala je "zvijezda" zahvaljujući gologrudim vijestima.

Privatna albanska televizija Zjarr TV odlučila je povećati gledanost svojih informativnih emisija angažiranjem voditeljica koje se ne libe vijesti čitaju razogolićenih grudi kako bi informacije bile što bliže istini, objasnio je vlasnik kanala.

Pogledaj i ovo Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) sjećate se nje? Nekad je bila dobro poznato lice na domaćoj sceni, a sad se rijetko pojavljuje u javnosti, no fotografima ne može promaknuti!

"U Albaniji gdje politička moć manipulira vijestima, slušateljstvu je potreban medij koji će informacije prezentirati onakvima kakve jesu, ogoljene", objasnio je Ismet Drishti, vlasnik privatne televizije, prenosi francuski portal Le Point.

Gledanost dnevnika njegove televizije narasla je na malim ekranima i na internetu pa Drishti planira praksu "golih vijesti" i u programu na engleskom i francuskom jeziku. Greta Hoxhaj, 24-godišnja voditeljica koja vijesti čita u raskopčanom sakou i bez grudnjaka zadovoljna je inovacijom koja joj je donijela prepoznatljivost. "Radila sam naporno pet godina na lokalnoj televiziji gdje sam ostala nezamijećena", kaže ta studentica prava i psihologije.

U roku od tri mjeseca postala je "zvijezda" zahvaljujući gologrudim vijestima. Dobila je i ponudu australskog tv kanala za sličan postao u Sydneyu. U većinski muslimanskoj Albaniji u kojem je društvo patrijarhalno i tradicionalno kritike nisu pljušte, ali Greta Hoxhaj ne mari te kaže "Imala sam hrabrosti i danas sam zvijezda".

Feministički krugovi 'zaglušno šute', no predsjednik Saveza albanskih novinara razočaran je. "Golotinja ne može riješiti krizu medija koji, da bi preživjeli, doista svašta serviraju publici", kaže Ariol Dedaj. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene