2 mjeseca nakon vjenčanja

Tragedija srpske pjevačice: 'Muž mi je umro na rukama'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Suprug srpske pjevačice Goge Sekulić preminuo je poslije kratke i teške bolesti.

Igor Ramović, suprug srpske folk pjevačice Goge Sekulić, preminuo je nakon kratke bolesti, piše Alo.rs.

Pogledaj i ovo Goga Sekulić jako ju je ovo rastužilo Otkazan koncert turbofolk pjevačice u Benkovcu, o svemu se odmah oglasila i ona: ''Moramo nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije''

Ramović je tek nedavno saznao da boluje od karcinoma, a ni liječenje u Njemačkoj nije moglo pomoći. Poznata folk pjevačica provela je s njim posljednje sate, te je i sama potvrdila tužnu vijest.

'Istina je, izgubila sam Igora! Prije četiri nedjelje mu je u Beogradu pozlilo i odmah smo otišli u bolnicu. Tamo mu je postavljena dijagnoza raka gušterače i odmah smo dogovorili liječenje. No bolest je bila jača... Cijelo vrijeme sam bila uz njega, držala ga za ruku i trudila se da budem jaka za oboje. Na rukama mi je i preminuo', rekla je Goga.

>> Srpska pjevačica piše knjigu koja će uzdrmati cijeli Balkan

Oglasila se i putem Twittera gdje traži privatnost.''Poštovani, porodice Sekulić i Ramović trenutno prolaze kroz veoma stresne, teške i emotivne trenutke. U Gogino, ali i u njihovo ime, zamolili bismo sve urednike i novinare da im u ovako teškim momentima daju malo privatnosti, da ih ne kontaktiraju za izjave, već da ih puste da u miru isprate voljenog sina, supruga i zeta Igora Ramovića. Hvala svima na razumevanju.', stoji u priopćenju.

Igor Ramović inače je bio poslovni čovjek koji je živio i radio u Londonu. Goga Sekulić i Igor vjenčali su se prije svega dva mjeseca u hotelu Hajat u Beogradu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene