Privukla pažnju

Ovo je zaista RIJEDAK prizor među zvijezdama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selma je bila ispred jednog od najvećih trgovačkih centara u Los Angelesu kad je njezin sinčić Arthur ogladnio. Napravila je ono što bi napravile mnoge majke, ali ne baš i mnoge zvijezde - u javnosti.

Glumica Selma Blair tijekom vikenda privukla je pažnju javnosti nakon što su objavljene fotografije na kojima doji svog 2-godišnjeg sina. Nježni trenutak zabilježili su fotoreporteri.

Rijetko kad javnost može vidjeti neku zvijezdu u ovako nježnom trenutku pa je ova fotografija zaista prava rijetkost među poznatim majkama.

>> Trenutak intime koji se kod slavnih ne viđa svaki dan

Naime, Selma je bila ispred jednog od najvećih trgovačkih centara u Los Angelesu kad je njezin sinčić Arthur ogladnio, a ona je raskopčala košulju i nahranila ga.

Podsjećamo, 40-godišnja glumica je prije nekoliko mjeseci prekinula s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom, ocem malenog Arthura, a njezine obožavatelje posebno zabrinjava njezin mršav izgled koji je već postao tema napisa američkih medija.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Čast mi je'' Ponovile kultni poljubac koji je prije 21 godinu šokirao javnost, a prisjetile su se i reakcija koje su izazvale

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene