454111
454111
454111
454111
454111

KAKVA SREĆA Snimao spot, pao, pocijepao hlače, ptice za zasule izmetom

  • , 20.10.2016., 09:29
  • Autor:
  • komentara

Pjevač nije ni slutio kakav će peh doživjeti tijekom snimanja spota.

 
 
 
 
Filip Mitrović (Screnshoot: Instagram)
Filip Mitrović (Screnshoot: Instagram)

Nezgoda koju je doživio srpski pjevač Filip Mitrović mogla bi se usporediti s onom iz  Hitchcockovog filma 'Ptice'. Tijekom snimanja spota na Islandu za svoje dvije nove pjesme, jato ptica nasrnulo je na Mitrovića koji se uplašio i počeo trčati. U tom trenutku se jednostavno spotaknuo i pao.

Iako je Mitrović bio u strahu za život, nasreću, prošao je bez ozbiljnijih povreda, ali je uspio poderati hlače i to baš na nezgodnom mjestu. Kao da to nije bilo dovoljno, ptice su košulju pjevača 'podarile' izmetom, tako da je svoj outfit morao zamijeniti novim za potrebe snimanja spota. Video je prezabavan.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se