Seksi Talijan

POKAZAO SKORO SVE Bivši muž Nine Morić fotografijom zapalio internet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fabrizio Corona pozirao je golišav, a fotografiju je objavio i na svojoj društvenoj mreži. Bivši suprug Nine Morić obožavan je među ženama.

Pozira li on bolje od svoje bivše žene, naše manekenke Nine Morić? Ne znamo, ali zaista zna kako privući pažnju. Jedan od najpoželjnijih Talijana, poznati talijanski paparazzo, zapalio je Instagram svojom novom fotografijom. Na njoj pozira gol, bez ijedne krpice. Doduše, ima na sebi nešto nakita i brojne tetovaže. Poželio je tom fotografijom 'dobro jutro' svojim prijateljima i obožavateljima.

Pogledaj i ovo Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) kako se promijenila! Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

Ništa kontroverznom Fabriziju ne može naštetiti. Ni razvod, ni zatvor. Naime, proveo je nekoliko godina iza rešetaka, a sve jer je pokušao reketirati poznate ličnosti u zamjenu za njihove kompromitirajuće fotografije. Oni plate, Corona šuti. Ipak, njegovi pokušaju ucjene nisu prošli nekažnjeno, pa je ovaj ljepotan bio zatvoren.

Srećom, svaka kazna istekne, iza svake kiše svane sunce, pa je Corona slobodan - čak i da objavljuje svoje golišave fotografije. Ovaj pozer trenutno radi, pokrenuo je svoj modni brend, redovito trenira te se fotografira. Uza sve idu i jako lijepe žene. Nekoliko godina proveo je s Ninom Morić, s kojom ima sina, a nakon nje, uplovio je u vezu s prekrasnom Belen Rodriguez.

 

Buongiorno!

A photo posted by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene