Što je istina?

PROCURILE GOLE FOTOGRAFIJE Skandal ruskog predstavnika na Eurosonga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rusija je ove godine slovila za favorita na Eurosongu, no umjesto pobjede - skandal!

Ove godine Rusija kao da ne može izbjeći skandale. Nakon što je u zadnjem času pobjedu uzela Ukrajinka, protiv koje su Rusi lobirali, na internetu su se pojavile gole slike Sergeya Lazareva, ruskog predstavnika na Eurosongu. On je, inače, ove godine bio favorit za pobjedu, a nakon glasanja publike zauzeo je treće mjesto u finalnom poretku.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Na spornim fotografijama, Sergey pozira potpuno gol i drži pilu u ruci, a s njim na fotografiji je i djevojka u donjem rublju koja je vezana za radijator. Na jednoj od fotografija djevojka grize pilu. Fotografije su izazvale lavinu negativnih reakcija u britanskim tabloidima.

The Sun i Daily Mail tvrde da se radi o pornografskom sadržaju. Sergeyev PR tim se oglasio nakon pisanja tabloida i rekao kako su slike nastale 2008. godine kao umjetnički projekt pod nazivom 'Poznati protiv nasilja u obitelji'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene