Kakva rekacija

I vi ste pomislili isto - VIDEO postao pravi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon Zlatnih globusa puno se pričalo o supruzi Georgea Clooneya, a slavna komičarka i našalila se sa cijelom situacijom.

Slavni George Clooney bio je meta domaćica Zlatnih globusa Amy Poehler i Tine Fey, a sada se našalila i Ellen DeGeneres u svojoj popularnoj emisiji. Ona se pak osvrnula na govor zahvale slavnog Clooneya koji je dobio nagradu za Životno djelo, a u zahvali se obratio i svojoj lijepoj supruzi koju je oženio prije nekoliko mjeseci u Veneciji.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

GIF 'Nagrada je trebala ići njegovoj supruzi jer živi s njim!'

'Nevjerojatno je naći nekoga koga iskreno voliš, posebno kada to napokon dočekaš u svoje 53 godine života. Amal, koja koga nas je kemija spojila, ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug', rekao je Clooney. U tom trenutku mnoge žene su htjele biti na njezinom mjestu, uostalom, baš kao i Ellen.

Zato je slavna komičarka napravila svoju verziju, a na sličan način bi reagirale i mnoge druge žene diljem svijeta pa nije ni čudno da je video postao pravi internetski hit. :)


Samo usporedbe radi, ovo je i originalan Clooneyev govor. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene