444810
444810
444810
444810
444810

STRAVIČNA SMRT Dvojica Sirijaca ubili srpskog glazbenika

  • , 28.07.2016., 14:24
  • Autor:
  • komentara

Glazbenik Aleksandar Marković ubijen je u svojem stanu.

 
 
 
 
Aleksandra Marković (FOTO: Facebook)
Aleksandra Marković (FOTO: Facebook)

Dvojica Sirijaca upala su u stan Aleksandra Markovića, srpskog glazbenika s adresom u Salzburgu. Namjera im je bila opljačkati ga, no tortura koju su mu priredili bila je brutalna.

Aleksandar je pronađen 10. srpnja vezan u kadi. Bile su mu vezane ruke i noge. Njegov nestanak je prijavio njegov otac nakon što nije mogao stupiti u kontakt sa sinom.

Kako ga policija nije mogla pronaći te nije uspjela locirati njegov mobitel, provalili su u njegov stan. Zatekli su ga mrtvog u kadi bez vode. Noge i ruke bile su mu vezane ljepljivom trakom, a po licu je imao modrice.

Kako nije bilo znakova provale, sumnja se da ih je glazbenik pustio sam u stan, no kako je stan bio pretresen, slučaj ukazuje na plačku.

Sirijci imaju svega 19 godina i priznali su ubojstvo, prenosi Blic.

Aleksandra Marković (FOTO: Facebook)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se