Vruće igre u zaleđu

'Dok smo se Sanchez i ja seksali, njegovi prijatelji su snimali'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premda ju je pokušao uvjeriti da on nije imao ništa s tim, atraktivna Čileanka je zbog tajnog snimanja seksualnog odnosa prekinula sa slavnim nogometašem.

Valentina Roth Soracco (24), atraktivna Čileanka koja je svojedobno bila u vezi sa slavnim nogometašem koji danas brani boje Arsenala Alexisom Sanchezom, otvorila je dušu i ispričala medijima da je prekinula odnos s njim nakon što je otkrila da su njegovi prijatelji krišom snimali njihov seksualni odnos.

Pogledaj i ovo showbuzz Slijedi anketa Nogometaši i manekenke: Neka tajna veza ili je riječ o predrasudama?

Drago Gabrić demantirao navode da je kriv za obračun blizanki Grković

Sorraco je rekla kako ih je jedne noći spazila skrivene iza vrata u garderobi s mobitelom u rukama, te da je istog trenutka u društvu prijateljice izjurila iz njegovog stana, ali i veze (nije objasnila odakle se prijateljica stvorila, op.a.). 'Zgrabila sam mobitel, iščupala SIM karticu, a aparat razbila', izjavila je Soracco, pa dodala kako ju je Sanchez pokušao uvjeriti da on nije imao baš ništa s tim.

Soracco i Sanchez su se upoznali 2010. godine, u vrijeme dok je on još nastupao u Barceloni, a njihova je romansa počala nakon što ju je nogometaš zapazio u tamošnjem plesnom showu. 'Kada ga danas ugledam na televiziji, vidim čovjeka kojeg obožavaju milijuni. A ne znaju da je on samo još mali nezreli dječak koji bi bio nitko i ništa da nije talentiran s loptom', rekla je Soracco, pa dodala da bi se Sanchez trebao jako dobro zamisliti kako postupa sa ženama.

Sanchez u međuvremenu nije odgovorio na optužbe, no zato su engleski mediji preuzeli ulogu njegovog odvjetnika i istaknuli kako mladoj dami možda i nije 100% za vjerovati budući da se nalazi u financijskim nevoljama. 

 

A photo posted by Valentina Roth Soracco (@valeroth22) on

 

A photo posted by Valentina Roth Soracco (@valeroth22) on

 

A photo posted by Valentina Roth Soracco (@valeroth22) on

 

A video posted by Valentina Roth Soracco (@valeroth22) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene