Vjerovali ili ne...

Skandal na pomolu: Dok je ona u realityju, dečko napravio dijete njezinoj kćeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pomalo nestvarna priča odvija se u susjednoj Srbiji - dok bodybuilderica Ljuba Pantović sudjeluje u realityju, njezin dečko ne gubi vrijeme - čini se da je napravio dijete njezinoj maloljetnoj kćeri!

Prema pisanju srpskog Kurira, čim je Ljuba ušla na imanje u Lisoviću prije skoro dva mjeseca, njezin dečko, Aleksandar Čabarkapa, 'šarmirao' je njezinu 16-godišnju kćer.

Pogledaj i ovo Ivana Paris - 2 "Samo slabići odustaju" Naša bivša misica požalila se na zdravstvene probleme s kojima se suočila: ''Pomolite se Bogu svako jutro, jer Vas je probudio...''

Da cijela situacija bude još gora, iako je Ljubina i Aleksandrova veza javna, on je oženjen i sa svojom suprugom čeka četvrto dijete!

>> Na udaru kritika zbog OVE haljine: 'Odjenula se kao striptizeta!'

'Dok je mama u reality showu, a tata u zatvoru, maloljetnu djevojčicu od 16 godina zaveo je dvostruko stariji Aleksandar i napravio joj dijete', tvrdi Kurirov anonimni izvor.

Ljuba izgleda - ništa o svemu tome ne zna, iako je Aleksandrov rođak Srba zvao TV postaju Pink i tražio da je obavijeste o nastaloj situaciji. Prijavio je cijelu priču policiji i socijalnoj službi. Dosad nitko nije reagirao, a Srba se povukao jer su mu počeli prijetiti nakon što se umiješao.

Inače, s Ljuba se godinama profesionalno bavila sportom, a naglasila je kako ima dečka i da bi bolje bilo drugima da joj ne prilaze. Ironično, prije ulaska u reality show vodila je emisiju koja se zove - Preljubnici.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene