LAŽNA UZBUNA

Dojava o bombi prekinula koncert Nede Ukraden: 'Nisam se uplašila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert je prekinut nakon pola sata zbog dojave o bombi.

Nekoliko tisuća ljudi ostalo je razočarano na sinoćnjem koncertu Nede Ukraden. Dojava o postavljenoj bombi ispraznila je virski Trgu svetog Jure gdje je Neda imala svoj koncert. Kada su se svi razišli i kada je uz pomoć djelatnika Prve policijske postaje u Zadru i zaštitara osiguran prostor bine, policijski pirotehničari pretražili su pozornicu i neposrednu okolinu, no bomba ili bilo kakva eksplozivna naprava nije pronađena. Razočarenje u publici je bilo golemo, a najgore je bilo velikoj balkanskoj estradnoj zvijezdi, piše Zadarski.hr.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

'Ja bih i sada zapjevala', rekla je pjevačica nakon što je postalo jasno kako koncerta neće biti.

'Nisam se uplašila! Sve je to dio lošeg i negativnog političkog folklora. Možda se zbog tenzija koje postoje prostor pozornice mogao ranije provjeriti i osigurati, ali u ovakvim situacijama nikad ne znaš što se može dogoditi. Bilo je tu puno djece', dodala je Neda.

Neda je kasnije i na društvene mreže objavila fotografiju i objavila status. 'Uprkos lažnoj uzbuni, nezaboravna atmosfera i koncert na Viru! Hvala publici i organizatorima!', napisala je Neda na svom profilu.

 

 

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene