450937
450937
450937
450937
450937

DRASTIČNA PROMJENA 15-godišnjak tijekom školskih praznika postao žena!

  • , 22.09.2016., 17:06
  • Autor:
  • komentara

Nitko nije ni sanjao da će se doma vratiti kao djevojka.

 
 
 
 
Kairah Kelly (FOTO: Facebook)
Kairah Kelly (FOTO: Facebook)

Iako je Tayler naizgled bio običan tinejdžer, nakon ovogodišnjih školskih praznika nitko nije ni slutio da će drastično promijeniti svoj izgled. 15-godišnji Tayler u školske klupe vratio se ni manje ni više, nego kao Kelly. Duga gusta crna kosa, naglašene jagodične kosti i besprijekoran make-up po uzoru na Kim Kardashian zaprepastili su prijatelje i profesore mladog Taylera kad su saznali da se upravo on on krije iza novog ženskog lica.

Sve je počelo s njegovih 8 godina, kada je kaže, zamišljao da hoda po kući u suknjama i haljinama. No, bila je to njegova mala tajna sve do 11 godine 'Osjećala sam se čudno i drugačije. Pogledala bih se u ogledalo i vidjela bih potpunog stranca', prisjetila se Kairah.

Odlučio je izaći iz ormara kao biseksualac, a dvije godine nakon toga priznao je svojim bliskim prijateljima i roditeljima. 14-godišnjak u početku nije imao obiteljsku potporu. Iako se ponekad znao našminkati i obući kao žena, roditelji su bili u strahu da će susjedi pogrdno pričati o njegovim navikama. Zbog njihove reakcije živio je u svom izoliranom svijetu gdje je tražio svoje mjesto pod sunce. Mrzio je nositi odijela i igrati nogomet kao ostali dečki njegove dobi.

'Nisu tada razumjeli tko sam zapravo. Mislili su da će me zlostavljati i maltretirati zbog toga u školi. Sada kad se pogledam u ogledalo vidim sebe. Svi su mi pružili potporu i sretni su zbog mene', rekla je Kairah.

Naime, You Tube make up tutorial o transrodnim osobama sve je promijenio. Odmah je shvatio što mora učiniti. Morao je izaći iz zarobljenog tijela. Roditeljima se nije usudio reći osobno. Posalo je mami poruku tijekom nastave. 'Pružila mi je potporu, a tati je rekla navečer.  Dobro je primio tu vijest. Sljedeće jutro mi je rekao da me voli bez obzira na to tko sam', rekla je Kelly.

Kako bi se Kelly osjetila potpunom osobom u planu ima niz operacija koje želi napraviti kako bi jedniom zauvijek postala ženom.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se