"Nije moja greška"

Zbog DJ Krmka podnijela ostavku: "Ako sam kriv pred narodom, nisam pred Bogom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzan spot DJ Krmka podigao je neviđenu prašinu u susjedstvu. U cijelu priču odmah se uključilo i Ministarstvo prosvjete.

Bosanskohercegovački pjevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, svojim posljednjim spotom za pjesmu "Profesorice" podigao je prašinu kao nikada do sada. Kontroverzan spot sniman je u jednoj osnovnoj školi u Smederevu, a nakon što je objavljen na noge su se podigli brojni nezadovoljnici, ali i institucije.

Ministarstvo prosvjete Republike Srbije snimanje spota u najstarijoj i najcjenjenijoj smederevskoj školi "Dimitrije Davidović" okarakteriziralo je kao "neprimjereno i neprihvatljivo", a sve je rezultiralo i ostavkom ravnateljice Snežane Đurić koja je dopustila da se spot snimi u školskim klupama. Sporne su bile scene u kojima Krmak zaviruje profesorici ispod suknje, a zasmetalo im je i što je u spotu prikazano podmićivanje ravnatelja škole. Sve to, smatraju roditelji pojedinih učenika, narušilo je ugled škole.

Nakon što je priča završilo u medijima ravnateljica se pravdala kako joj je bilo rečeno da spot ne sadrži političke ili bilo kakve druge antipropagandne sadržaje. Za komentar smo upitali i DJ Krmka koji žali zbog neočekivanog raspleta situacije. „Ja sam sam po sebi kontroverzan pjevač, moja retorika odudara. Radim profesionalno svoj posao i moja vrsta umjetnosti je specifična. Dozvoljavam sebi da moja umjetnost bude široka. Nisam išao s namjerom da nekoga uvrijedim, tema je bila da se šalimo, tako sam i objavio!“, kazao je za Dnevnik.hr DJ Krmak.

Spot i pjesma su trebali biti jedna dobra, pozitivna šala, međutim digla se velika prašina. DJ Krmak se ipak ne smatra krivim.„Nije moja greška! Ako sam kriv pred narodom, nisam pred Bogom! Nismo uopćen razmišljali da bi se u sve moglo uključiti i Ministarstvo. Ja za dugih 17 godina nikada nisam imao mrlju na svojoj karijeri. I sam sam roditelj i razumijem kakva je situacija!“, kaže pjevač. Kolateralna žrtva ipak je profesorica koja je odobrila snimanje spota. „Žao mi je što je podnijela ostavku. Nismo se čuli, ali me brat njen zvao. On je inače direktor jedne glazbene škole u gradu i sam kaže da videozapis nije seksistički niti erotičan. Znate kako se kaže „Sto ljudi, sto ćudi“, a ja kažem „Sto ljudi, sto tisuća ćudi!“ DJ Krmak ipak vjeruje u dobro u ljudima i jedino što želi je mir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene