453795
453795
453795
453795
453795

ZGROŽENI GLEDATELJI TRAŽE ZATVOR! Poljubio Sorayu u grudi protiv njene volje!

Gledatelji francuske televizije C8 zgroženi su potezom Jeana-Michela Marie. Poljubio je kolegicu u emisiji protiv njene volje - i to u njene bujne grudi.

 
 
 
 
Cyril Hanuona (Screenshot: Youtube)
Cyril Hanuona (Screenshot: Youtube)

Francuski televizijski voditelj Cyril Hanouna uživo je emitirao program 35 sati. Snimao je čak i svoje spavanje, a bavio se i krađom Kim Kardashian pa ju je pokušao uprizoriti u svojoj emisiji. Tijekom parodije na krađu Kim Kardashian utjelovila ju je djevojka imena Soraya.

Atraktivna i bujna djevojka sjedila je u kadi, a potom ju je ključar oslobodio. Jean-Michel Maire potom je oduševljeno shvatio da zaslužuje poljubac zbog toga što ju je oslobodio. Voditelj upita Sorayu želi li poljubiti Jeana-Michela nakon što ju je oslobodio, na što ona dvaput odbije. Nakon kratkog nagovaranja, muškarac ne samo da je poljubio djevojku, već ju je poljubio u bujne grudi.

Gledatelji u Francuskoj ostali su zgroženi prizorom, ne vjerujući da je Hanouna dopustio seksualni napad na nacionalnoj televiziji. Neki su rekli kako bi Jeana trebalo zatvoriti u zatvor te mu naplatiti popriličnu novčanu kaznu. Nitko od aktera nije se oglasio o ovom televizijskom skandalu, no ljudi su zaista zgroženi.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se