442696
442696
442696
442696
442696

MILIJARDER IZ HONG KONGA Ne biste vjerovali za što daje 180 milijuna dolara!

  • , 08.07.2016., 11:55
  • Autor:
  • komentara

Cecil Chao milijarder je iz Hong Konga. Ipak, nije njemu zlato sve što sja. Kćerka jedinica mu je lezbijka, a on silno želi unuke. Gigi Chao odgovorila je svoj ocu putem novina.

 
 
 
 
Gigi Chao (Foto: Facebook)
Gigi Chao (Foto: Facebook)

Cecil Chao, milijarder iz Hong Konga, nudi dogovor iz snova. No, samo na prvu. Naime, Cecil nudi 180 milijuna dolara bilo kojem muškarcu koji je voljan oženiti njegovu kćerku. Njegova odrasla kćerka odmahnula je na očeve prijedloge, no on se ne da. Cecilov problem je što je njegova kćerka lezbijka te je u sretnoj partnerskoj zajednici.

Chao se s tim ne može pomiriti pa je odlučio dati pozamašnu svotu muškarcu koji bi uvjerio njegovu kćerku Gigi da se uda. Dobio je više od 20 tisuća odgovora na svoju ponudu, no nitko nije bio dovoljno uvjerljiv. Otad je ponudu dizao, ali nikako da dobije što želi. Jasno - jer je Gigi lezbijka. U intervjuu je komentirao svoj bizarni potez. 'Ne želim se miješati u privatni život moje kćeri. Nadam se da će imati dobar brak i djecu, koja će naslijediti moj posao', priča Cecil. Dodao je da misli da nije kasno da Gigi promijeni seksualnu orijentaciju.

Cecil Chao (Foto: Getty)

Gigi je putem novina ocu napisala pismo u kojem mu je poručila kad će se udati za muškarca. Postoji način, no vjerujemo da je Cecilu to neprihvatljivo. 'Budući da moj otac misli da je tako lako promijeniti se i biti heteroseksualna, dajem mu da sam to dokaže. Udat ću se za muškaraca kad se i on vjenča za muškarca', napisala je Gigi. Shvaća svog oca u jednu ruku pa mu se i ispričala. 'Oprosti što sam te zavlačila i tjerala da misliš da sam lezbijka samo zato što nema dobrih muškaraca u Hong Kongu. Ima ih jako puno, samo što nisu za mene', zaključila je Gigi svoje pismo.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se