Novi hit na Internetu

'Radite ku***': Koga to Britney drži na uzici?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi glazbeni spot Britney Spears 'Work Bitch' izazvao je različite reakcije i poslužio kao inspiracija za parodiju. Internet vrvi novim obradama!

Pop zvijezda Britney Spears vratila se na scenu i snimila novi spot za pjesmu 'Work Bitch' (Radite Ku**).  U prva dva dana stekla je preko 6 milijuna pogleda, a nekima su kadrovi dugo očekivanog videa poslužili kao inspiracija za ismijavanje.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

>>Britney izgleda bolje nego ikad i poručuje: 'Work B**ch'!

Naime, slavna pop pjevačica Britney Spears u novom video spotu, bičem udara svoju plesačicu po stražnjici, a potom i na uzici vodi nekoliko njih odjevenih u seksi opravice - upravo je ta scena poslužila za parodija koja je počela kružiti društvenim mrežama.

Tako na jednoj  fotomontaža Britney na uzici vodi Miley Cyrus, Lady Gagu, Rihannu, Christinu Aguileru, Niki Minaj, Katty Parry i Taylor Swift. Na drugoj pak Gagini obožavatelji na njihovom Twitter profilu poručuju Britney da pričeka s novim hitom... Kako je vama sviđa njezina nova pjesma?

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene