Bregović uz wc papir

Njegova slika podsjeća na sliku osobe koja bi rado u toalet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Srbiji koriste novi marketinški trik - kupi toaletni papir i Bregovićev novi album dobije se potpuno besplatno!

U prodavaonicama velikih trgovačkih lanaca diljem Srbije može se uz toaletni papir poznatog proizvođača dobiti novi album Gorana Bregovića 'Champagne for the Gypsies' (Šampanjac za Cigane).

Pogledaj i ovo Goran Bregović zbog njega odustala od karijere Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

'Iz iskustva koje imam s pjevačima, Bog obično da glas krivim ljudima'

Ovo je odmah postao glavni hit na društvenim mrežama. Srpski Kurir kontaktirao je izdavačku kuću 'Mjuzik star' koja radi s Bregovićem kako bi saznali otkud ideja za ovaj neobičan spoj.

'Album je otkupio proizvođač toaletnog papira. Mi ne bismo osmislili takvu kampanju. Preko Brege pokušavaju prodati svoj proizvod. Bolje da se prodaje uz prašak', glasio je odgovor.

Brega se pokazao kao odličan maneken jer njegova slika na omotu albuma podsjeća na sliku osobe koja bi rado u toalet, prenosi Kurir.

Čini se kako je pad prodaje natjerao glazbenike i njihove menadžere da pronađu novi način kako da njihova glazba stigne do ciljane publike, a Bregović nije prvi koji se poslužio ovakvim marketingom. Zdravko Čolić je prodavao svoj album uz deterdžent za pranje rublja, a Aca Lukas je zahvaljujući tom načinu reklamiranja svoj album prodao u 200.000 primjeraka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene