Kobne greške

Kada korekcije grudi krenu po zlu - Ovo NE želite vidjeti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ponekad korekcije grudi ne ispadnu onako kako smo planirali...

U najnovijoj epizodi američkog showa 'Botched' mogli ste vidjeti pacijentice s mega grudima, neobičnim grudima i svakojakim oblicima grudi.

Lacey Wildd, koja ima trostruke L impantate u svakoj dojci, sada želi imati trostruki Q.

Njezina opsesija velikim grudima počela je davno, dok je još bila mlada i imala ravna prsa. Čim je napunila dovoljno godina, odmah je obavila korekciju grudi. To joj je donijelo i neke komplikacije tijekom godina, kao npr. problem s mišićima i venama zbog težine grudi.

Shvatila je da se mora riješiti grudi za svoje dobro, tako da je ugradila svinjsku kožu kako bi mogla izdržati težinu svojih velikih grudi.

Pogledajte listu žena koje imaju najveće grudi u Hollywoodu!

Salina pak misli za sebe da ima grudi 'kao izvanzemaljac'. Stoga ih je 2004. odlučila korigirati. Toliko je bila uzbuđena zbog toga da nije obavila nikakvo istraživanje te je otišla prvom doktoru kojeg je pronašla na internetu. No, nije bila zadovoljna rezultatom jer su njezine grudi izgledale vrlo neprirodno te su bile jako teške. Nažalost, nije si mogla priuštiti ponovnu operaciju pa je tako živjela godinama.

Konačno si je mogla priuštiti novu operaciju, no kad je došla kući, imala je što vidjeti. Ovog su puta njezine grudi bile još gore! Kada se skinula i pogledala u ogledalu shvatila je da su joj grudi nejednake veličine.

 

Posljednja od tri učesnice showa je Cristina, koja je imala problema s abdominoplastikom ('tummy tuck'), zahvatom kojim se tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu, i to uglavnom poslije velikog povećanja tjelesne težine.

Samo 10 minuta nakon operacije, doktori su je otpustili te je Cristina otišla kući. Nakon nekoliko dana, koža joj je izgledala raspuknuto poput 'pite od jabuke', a iz trbuha joj je počeo curiti žuti i zeleni iscjedak.

Nakon liječničkih pretraga, utvrđeno je da ima MRSA-u (Methicillin-resistant Staphylococcus aureus), odnosno zlatni stafilokok otporan na meticilin. To je zajednički naziv za vrste zlatnog stafilokoka otporne na širok spektar antibiotika, te ih je zato teško liječiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene