Sada im je odgovorila

BORNA RAJIĆ SKOČILA na Batmana i naljutila kulturnjake

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da Borne nema trebalo bi ju izmisliti, uz nju baš nikada nije dosadno.

Prije nekog vrmena Borna Rajić na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se namontira na Batmana uz riječi 'Drži me čvrsto i nikada me nemoj pustiti'. Ovu komičnu fotku neki su očito shvatili previše ozbiljno. Moramo naglasiti da je fotka nastala u Laubi gdje se nalazila statua Batmana. Otkrila je i to kako je iza objektiva bio marko Grubnić, a sve se dogodilo prije njegove Photoshop afere. Kada bolje pogledate, već je tada radio 'dobar' posao.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Borna je pak sada na svom facebook profilo otkrila kako su je kontaktirali iz Laube jer tražili da ukloni fotografiju sa profila, a evo i zašto. 'Draga Borna, ne znamo jeste li već ranije bili upoznati ili vam je ovo prva takva situacija, ali umjetnine u izložbenom prostoru se ne dira (ni rukama ni nogama). Molili bismo vas da maknete fotografiju s vašeg profila, s obzirom da radite upravo to što po bontonu ponašanja u izložbenom prostoru nije prikladno', napisali su u poruci. Jasno, za sve je kriv Marko grubnić!

 

 

To je samo Marko Grubnić photo montaža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene