POREMEĆAJ U PREHRANI?

Manekenku napali zbog brutalno tankog struka: ''Izgleda jezivo''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekanka Alexis Ren uspjela je izazvati burne reakcije na račun svog premršavog izgleda.

Nije velika novost kako su manekenke uglavom iznimno mršave, no kada još k tome imaju neobjašnjivo uzak struk idealna su meta za fanove koji ne štede s uvredama. Nakon što je manekenka Alexis Ren na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju u ljetnom izdanju uslijedile su burne reakcije. Osim što se na fotki mogu vidjeti modrice po nogama, u oči upada brutalno tanak struk.

 

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

Pogledaj i ovo Nina Badrić Kakva kosa! Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?

''Ne želim biti bezobrazan, ali imaš li poremećaj u prehrani?'', ''Oprosti, ali ovo izgleda nezdravo'', ''Osam milijuna ljudi je zaista uvjereno kako ima mali struk, a velike bokove. Pogledaj joj snimke, izgleda jezivo'', ''Tako je mali'', ''Anoreksična?'', javili su se zabrinuti fanovi.

 

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

I dok neki vjeruju kako manekenka zbilja ima takav struk, pojedinci smatraju kako pretjeruje s photoshopom. ''Prestani rezati struk na fotkama. Ionako izgledaš mršavo i prekrasno, nemoj izgledati i nezdravo'' napisao je jedan pratitelj.Pogledajte njezine ostale fotografije i uvjerite se je li zbilja tako sitna ili je samo riječ o vještoj obradi fotografija.
 

 

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

 

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

 

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene