448363
448363
448363
448363
448363

U NOVOJ SEZONI FARME 18 Farmera upustit će se u avanturu života

  • , 30.08.2016., 09:51
  • Autor:
  • komentara

Peta sezona uskoro kreće, a 18 farmera upustit će se u avanturu života. Farmere će na imanju dočekati voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan te Mentor Joža.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Najgledaniji reality show 'Farma', od ove nedjelje vraća se u novom izdanju. Od više od 2200 prijavljenih, samo njih osamnaestero dobilo je priliku postati farmer. Pred farmerima nije nimalo lagan zadatak, a ukoliko žele na farmi ostati do samog kraja, od njih se očekuje da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Farma (Foto: PR)

Ova sezona donosi niz zanimljivih obrata i novih elemenata. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se devetero muškaraca i devet žena. Ove sezone uvjeti života postaju teži, a pravila stroža.

Farmere će na imanju dočekati voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan te Mentor Joža koji uvijek nesebično dijeli s njima svoje znanje o starim običajima, zanatima, vodi ih na izlete gdje imaju priliku iz prve ruke vidjeti ondašnje običaje, dodjeljuje im zadatke te na koncu donosi odluku jesu li uspješno obavili svoj tjedni zadatak ili ne.

Farma-Mentor Joža (Foto: PR)

Ne propustite novu sezonu farme od ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV i upoznajte 18 novih farmera koji će započeti svoju borbu na najpoznatijem seoskom imanju!

Farma (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se