Oduševila!

Uz prvu epizodu serije "Obitelj mog oca" više od 664 tisuće gledatelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova turska serija "Obitelj mog oca" oduševila je gledatelje Nove TV te je u samom startu polučila izvrsnu gledanost.

Nova turska serija "Obitelj mog oca" koju gledatelji od ovoga tjedna imaju priliku pratiti u programu Nove TV polučila je u samom startu sjajnu gledanost.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Zanimljive likove i napetu radnju uzbudljive dramske serije !"Obitelj mog oca" dočekalo je u prvoj epizodi više od 664 tisuće gledatelja. Tako je istoimena serija ostvarila udio u gledanosti od 35,7 posto.

Prva epizoda nove serije uvela je gledatelje u život poslovnog čovjeka Kemala Ipekčija, kojega utjelovljuje popularni turski glumac Bülent İnal, a koji živi život na kojemu bi mu svi pozavidjeli, sa svojom suprugom i dvoje djece.

Nove epizode pogledajte već sada na OYO.

Međutim, odmah u prvoj epizodi incident koji zadesi njegova sina Merta dovodi do otkrića da Kemal Ipekči ima još jednu obitelj u Adani, svoju neprežaljenu ljubav i djecu, za koju nitko ne zna.

Nakon što je istina skrivana 20 godina, izašla na vidjelo, Kemal je prisiljen suočiti se s neočekivanim problemima, a u kojem smjeru će se radnja nastaviti, gledatelji će doznati u novim epizodama već ovoga tjedna.

Da Nova TV donosi najbolje dramske serije u prilog ide i podatak da je više od 800 tisuća gledatelja sinoć bilo uz novi nastavak turske uspješnice "Sudbina" koja je ostvarila 40,4 posto udjela u gledanosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene