Njihov dio kolača

Život u sjeni: Braća i sestre slavnih faca pod reflektorom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alex Watson? Brandy Cyrus? Austin Swift? Ništa? E pa njihove slavne braću i sestre sigurno znate!

Imati slavnu braću i sestre može biti svakako korisno. Njihovi manje poznati članovi obitelji uživaju u prednostima svijeta slave, a nisu direktno izloženi medijima, paparazzima i obožavateljima. Izdvojili smo neke od njih, za koje je subdina očito imala drugi plan.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Sofia Vergara je lijepa, no svima je za oko zapela njezina sestra Sandra

1.    Miley Cyrus najpoznatija je od djece glazbenika Billy Raya Cyrusa, no njegova druga djeca nisu doživjela svjetsku slavu. Riječ je o Traceu Cyrusu koji se bacio u heavy metal vode, dok se Brandi Cyrus posvetila modi i bloganju. Nerijetko zna doći i na koji gala event uz slavnu sestru. Billy Ray ima još troje djece; Noaha, Braisona i Christophera.

2.    Eddieja Redmaynea u zadnjih je godinu dana postao prava glumačka faca hollywoodske A liste nakon filma 'Teorija svega' za čiju ulogu je dobio i Oscara. Iako mu je fizički sličan, njegov brat Tom Redmaynea daleko je od svijeta slave. Bavi se nekretninama u Cambridgeu, no Tom je došao podržati brata na dodjeli Oscara.

Nives Celzijus i sestra u provodu u beogradskim noćnim klubovima

 

Eddie with his brother, Tom.

A photo posted by Eddie Redmayne (@eddieposts) on

3.    Emma Watson jedna je od najtraženijih mladih glumica nakon svjetske slave s Harry Potter serijalom, a njezin brat Alex Watson je model. Njega svjetska slava još nije našla iako se pojavio u nekoliko nastavka Harry Pottera kao statist. Modeling mu bolje ide, pa je bio zaštitno lice britanskog brenda Burberry, a čest je gost i na crvenom tepihu gdje je pratnja svojoj slavnoj sestri.

James Middleton o sestri Kate: 'Biti njezin brat vrlo je frustrirajuće'

4.    Dobar izgled nasljeđuje se u obitelji Swift, pa je takon Taylor došlo vrijeme i za njezinog brata Austina Swift. Mlađi brat slavne glazbenice inače je fotograf čije su fotografije objavljene u prestižnim svjetskim izdanjima poput People magazina. Sve se više pojavljuje u javnosti, a spomenula ga je i u pjesmi 'The Best Day'.

Mlađa sestra Lane del Rey osvaja na prvu

5.    Možda najpoznatija među sestrama je Monica Cruz, zgodna sestra Penelope Cruz. Njih dvije su tako slične da ih se često zamijeni za blizanke! Zanimljivo je i to što je Monica baš zamijenila sestru na filmu kao njezina dvojnica, a zajedno su snimale i mnoge modne kampanje te bile zaštitno lice provokativnog donjeg rublja. U obitelji Cruz ima i još aduta – tu je i jednako zgodan mlađi brat. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene