Sve zbog 'Euphorie'

Život joj se promijenio u godinu dana: Od anonimke do europske zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolja pjesma Europe mnogim je pobjednicima promijenila životu. Među njima je svakako i Šveđanka Loreen koja je prošle godine pobijedila na Eurosongu.

Eurosong prate milijuni diljem svijeta, a vjerojatno niste znali kako posebno u njemu uživaju Australci! Titulu najbolje pjesme Europe i dalje je popularno, a sinoć nam je Švedska pokazala sve lijepe trenutke iz povijesti s grupom ABBA. Dobili smo i novu pobjednicu, Dankinju Emmelie De Forest s pjesmom 'Only Teardrops'.

Pogledaj i ovo Loreen Recite nam svoje mišljenje Ljutiti fanovi Eurosonga pokrenuli peticiju za uklanjanje žirija iz glasovanja: ''Zbog njih natjecanje nije pošteno!''

>> Danska je pobjednica Eurosonga 2013.19-godišnjakinja je osvojila Europu svojom pjesmom!

Prije nego li smo saznali pobjednicu, prošlogodišnja pobjednica Loreen je dobila čast zatvaranja i izvedbe svoje pobjedničke pjesme 'Euphoria' koja je bila pravi ljetni hit te je diljem Europe tjednima bila na broju jedan. Loreen je prije te pjesme imala svega jedan uspješan singl 'My Heart Is Refusing Me', a nakon pobjede na Eurosongu napokon je i objavila vlastiti album.

Danas je ona jedna od najpopularnijih Šveđanki, a poznata je i po svojem političkom aktiviozmu i snažnim pjesmama. Sinoć je izvela i svoju novu pjesmu 'We Got The Power', te naravno 'Euphoriu' koja se orila velikom Arenom u Malmou.

>> Ovo niste znali o Loreen - pobjednici Eurosonga!

Lorine Zineb Noka Talhaoui je rođena 1983.u Stockholmu, a roditelji su joj berberi iz Maroka. Kao djevojčica preselila se u Västerås, a put do slave pronašla je putem švedske verzije Idola 2004.

Tamo je završila na četvrtom mjestu, te objavila svoj prvi singl 'The Snake', nakon koje je uslijedila 'My Heart Is Refusing Me', pjesmu koja je dospjela na prvo mjesto švedskih glazbenih ljestvica. Nakon toga uslijedila je 'Euphoria' koja je euforično poharala Europu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene