Poznati Turci

Kad smo bili mali... prepoznajete li TV zvijezde današnjice?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Moderna bajka ´Djevojka imena Feriha´, koju gledatelji mogu pratiti na programu Nove TV, u potpunosti je osvojila njihova srca.

Upravo je serija 'Djevojka imenom Feriha' vinula u glumačke visine četvero mladih glumaca: Hazal Kayu, Çağataya Ulusoya, Yusufa Akgüna i Ceydu Ateş, a na fotografijama u nastavku pogledajte kako su izgledali kao djeca.

Pogledaj i ovo Deniz Baysal (Foto: Instagram) Čuju se svadbena zvona Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?

>> Prekrasna turska glumica Hazal Kaya u ulozi života!

Mlada turska glumica Hazal Kaya odrasla je u bogatoj odvjetničkoj obitelji, pohađala satove baleta i violine te govori nekoliko stranih jezika. Prije naslovne uloge u seriji ´Djevojka imena Feriha´, Hazal je prvo glumačko iskustvo stekla na setu serije ´Strasti Orijenta´.

Prošle godine prihvatila je ulogu u ‘Son Yaz- Balkanar 1912.’, seriji koja se snimala u Makedoniji, gdje je bila na privremenom boravku. Hazal se okušala i na velikom ekranu i to u filmu ´Ay ´Ay Büyürken Uyuyamam´. Najnovija uloga koju je ostvarila je ona u seriji ´ A.Ş.K´.

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca današnjice, 22-godišnji Çağatay Ulusoy rođen je 23. rujna 1990. godine u Istanbulu. Cagatay je 2009. godine počeo raditi kao model, a samo godinu dana kasnije osvojio je laskavu titulu najboljeg modela Turske.

Satove glume pohađao je u školi ´Ala Algan´, a glavna uloga u seriji ´Djevojka imena Feriha´ je prvi veliki projekt na kojem je radio. Prije uloge Emira, Cagatay je snimio film ´Anadolu Kartallari´ u kojem je utjelovio Ahmeta Onura. U slobodno vrijeme Cagatay voli svirati gitaru i igrati košarku, a njegov san je jedan dan osvojiti Oscara.

Zanosna turska glumica, voditeljica i model Ceyda Ateş koja u seriji glumi pomalo zločestu bogatašicu Hande rođena je u Ankari 14. rujna 1987. godine. Već od malih nogu Ceyda je bila prava ljepotica: pobijedila je dječjem izboru ljepote sa samo pet godina te tako zakoračila u svijet televizije.

Pohađala je satove glume u Kulturnom centru Barış Manço, a jedno vrijeme je radila i kao voditeljica showa 'Dizi Magazin' na kanalu Cine5. Do 25. godine života Ceyda je nanizala više od 30 uloga u televizijskim serijama te na filmu, a uloge u serijama ´ Yer Gök Aşk´, ´Doludizgin Yıllar´ i ´Yalan Dünya´ samo su neke od njih.

Turski glumac Yusuf Akgün kojeg je hrvatska publika upoznala u ulozi Emirova najboljeg prijatelja Koraya, rođen je u Istanbulu 11. rujna 1984. godine.

Pohađao je srednju školu Bilge Kagan, a 2003. godine upisuje studij glume na sveučilištu Yeditepe.

Dosad je ostvario uloge u serijama ´Djevojka imena Feriha´, ´Beni Böyle Sev´, ´Hepsi bir´, ´Derdest´, ´Saklı Hayatlar´ te kratkom filmu ´Paradox'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene