nova vjenčanica

Zanosna Iva Jerković spremna otići pred oltar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Uskrsa stiže i sezona vjenčanja, a lijepa manekenka Iva Jerković probala je najnovije modele.

Otvoren Bipa Fashion.hr: ELFS-i na modnu pistu donijeli dašak Meksika, Iva Jerković otela show

Pogledaj i ovo Iva Jerković, glumica je li moguće oprostiti nevjeru? Krize, preljubi i tajne uspješnog braka: Naše glumačke zvijezde odgovarale su na vruća pitanja!

Jedan od najvažnijih dana u životu svake žene zasigurno je dan njenog vjenčanja. Još odmalena djevojčice sebe zamišljaju u ulozi mlade, i već tada nekako znaju da na taj dan vjenčanica mora biti savršena i veličanstvena.

Manekenka Iva Jerković pokazala nam je aktualne trendove u kolekciji vjenčanica za 2015. godinu, a mnogi će se složiti da izgleda zanosno u ovoj ulozi.  Odabir vjenčanice je proces u kojem sama mlada treba uživati i odabrati upravo onu koja će ispuniti sva njena očekivanja. Iako i kod vjenčanica postoje aktualni trendovi u odabiru i kroju vjenčanice, mlade ipak u ovom slučaju trebaju slijediti trend svog srca i svojih želja.

Iva nosi nekoliko modela Royal Bride vjenčanica odlikuju se ručnom izradom od najfinijih prirodnih materijala i svaka vjenčanica je jedinstvena i unikatna, jer svaka žena zaslužuje upravo kraljevski tretman. Svaka žena i svako vjenčanje je posebno, stoga i vjenčanica treba biti posebna jer u njoj su utkane vaše želje, emocije, snovi i ljubav. Ideje pogledajte u našoj galeriji fotografija koje potpisuje Goran Matijašec.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene