Pokreni se

Želite biti sretniji i ispunjeniji? Sve je krenulo iz Pule!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedničkim vježbanjem ispred povjesnih pulskih Zlatnih vrata počeo je ovogodišnji sportsko – edukativni projekt 'Pokreni se.'

Zajedničkim vježbanjem ispred povjesnih pulskih Zlatnih vrata počeo je ovogodišnji sportsko – edukativni projekt Pokreni se. Kineziolog Ivan Antunović sa svojim trenerskim timom, dobro su razgibali Puljane zahtjevnim, kružnim treningom te pokazali vježbe koje će nas ovog ljeta dovesti u formu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Ljetne večeri u Zadru u znaku sporta i zdravog načina života

Ivana Banfić u novoj ulozi - Hoćete li odgovoriti na njezin poziv?

Projekt Pokeni se održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a kao njezin osobni izaslanik, Puli se obratio osvajač zlatne olimpijske medalje u Londonu, kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić: “Drago mi je da kao izaslanik Predsjednice mogu ukazati na veliki problem neaktivnosti u Hrvatskoj te pomoći njegovom rješavanju. Kao sportaš apeliram na sve da se pokrenu, da posvete veću brigu vlastitom tijelu. I mali pomaci u vidu svakodnevne rekreacije mogu osigurati zdraviji i, u konačnici, duži život. Vježbanjem ćemo biti sretniji i ispunjeniji!”

Projekt već treću sezonu promovira kretanje, vježbanje i zdraviji život. Ove je godine značajniji nego ikada. Kineziološki fakultet iz Zagreba ulaže velike napore da se crne statistike koje govore o neaktivnosti promijene, a na samom otvaranju projekta dekan KIF-a prof.dr.sc. Damir Knjaz je naglasio važnost vježbanja pod stručnim nadzorom.

U idućim mjesecima projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Nakon Pule u kojoj se projekt održao u suradnji s Pula Sport d.o.o., iduće zajedničko vježbanje očekuje nas u srijedu, 24. lipnja u 19,00 sati na prekrasnom dubrovačkom Stradunu, što će biti zaista veliki izazov te poseban osjećaj vježbanja na ovom povjesnom mjestu. Projekt se nastavlja na zadarskom Pozdravu Suncu 18.7, u Vukovaru 18.8. te Zagrebu, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradili su poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje razveselile su mnoge, poklonjeni su i paketi NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna te Cro LIFE.

Prijavite se za vježbanje u Dubrovniku, Zadru, Vukovaru i Zagrebu putem službene web stranice projekta pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.
 

 

Hvala Pula :) odličan trening, odlični vježbači :)

Posted by Pokreni se on Friday, June 5, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene