Sretan rođendan!

FOTO Veliki dan za malenu slatkicu: Jedna joj je godina tek!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najpoznatijih celebrity beba proslavila je svoj prvi rođendan.

Malena North West danas slavi svoj prvi rođendan. Kćerkica Kim Kardashian i repera Kanyea Westa imala je rođendanski party, a njezini slavni roditelji pobrinuli su se da malena ima sve što poželi.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim je na svom Instagramu objavila fotografiju svog novopečenog supruga i North nakon cjelodnevne igre.

"Ovo je život! Naša curica napunila je jednu godinu. Toliko smo se igrali danas da su se onesvijestili dok smo gledali utakmicu. Sretan Dan očeva najboljem tati na svijetu! Način na koji voliš našu kćer i štitiš ju puni me ljubavlju!", dodala je reality zvijezda.

 

Kim i Mini Kim: Seksi mama i preslatka kći koje plijene pažnju

Stoga se ovom prilikom prisjećamo nekih od trenutaka iz života malene North. Kim i Kanye su u kolovozu prošle godine objavili prvu fotografiju svoje kćerkice kad je bila stara oko dva mjeseca. Kanye je fotografiju pokazao u talk showu Kris Jenner te otkrio kako se nada da će malena ličiti na svoju poznatu mamu kad odraste.

Kada je Kim objavila fotografiju 6-mjesečne North na svom Instagramu, obožavatelji su je napali da malenoj čupa obrve. No, Kim je te tvrdnje negirala i rekla kako North ima prirodno lijepe obrve.

Malena je osvanula i u časopisu Vogue, zajedno s Kim i Kanyeom, a North je bila i u prvome redu na vjenčanju svojih mame i tate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene