Smijeh zagarantiran

Nova sezona: 'Lud, zbunjen, normalan' - evo što vas čeka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi nastavci popularne humoristične serije donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović od večeras!

Najnovije epizode popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' po prvi puta se emitiraju u Hrvatskoj. Novi nastavci donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović.

Pogledaj i ovo showbuzz Nove epizode Lud, zbunjen, normalan: Najviše smijeha bilo je na snimanju!

Prva epizoda nove sezone

Zapleti u životima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira, te najnovijeg dodatka obitelji, praunuk Đemica  nasmijat će vas do suza!

U prvoj epizodi gledatelji će svjedočiti Izetovoj najvećoj sreći: rođenju praunuka Đemice. Ponosni pradjed Izet ulaže sve napore ne bi li „izetizirao“ unuka i trudi se svim silama provoditi što više vremena s njim.

Što se sve promijenilo u obitelji Fazlinović?

Situacija u kući Fazlinovića je izmijenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, a stalno prisustvo ženske osobe u kuću u kojoj vladaju okorjele muške navike stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplicira dolazak Anjinog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinović.

>> Lud, zbunjen, normalan: Najviše smijeha bilo je na snimanju!

Nije teško zamisliti kako će stalni sukobi i nesporazumi između njega i Izeta gledatelje nasmijati do suza. Dodatne zavrzlame stvara i Bubina rodica Zumra, koja radi kao kućna pomoćnica kod Fazlinovića.

'Lud, zbunjen, normalan' najgledaniji poslije 'Sile'

Velika glumačka imena, poput Miodraga Krivokapića, Gorana Navojca, Marije Omaljev, Minke Muftić, Nives Ivanković, Tanje Šojić, Emira Hadžihafizbegovića i drugih, na male ekrane nam donose nikad smješniju i zabavniju sezonu serije 'Lud zbunjen normalan', koja je samo u veljači privukla više od pola milijuna gledatelja po epizodi, što je čini drugom najgledanijom serijom u Hrvatskoj, odmah nakon Sile.

Večeras ne propustite šestu sezonu jedne od najgledanijih domaćih serija! Uz 'Lud zbunjen normalan' zabava je zagarantirana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene