456159
456159
456159
456159
456159

POVRATAK U 90-e Vratila je na početak karijere i potpuno osvojila!

  • , 07.11.2016., 09:47
  • Autor:
  • komentara

Pjevačica nije krila oduševljnje svojom dvojnicom koja ju je vratila na početak karijere.

 
 
 
 
Žanamari (VIDEO: Tvoje lice zvuči poznato)
Žanamari (VIDEO: Tvoje lice zvuči poznato)

Nema zadatka koji fenomenalna Žanamari ne može sa stilom odraditi. Dokazala je to još jednom svojim jučerašnjim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji nas je vratio u devedesete.

Žanamari nas je podsjetila na popularnu dance grupu E.T. i s guštom otpjevala pjesmu "Ne traži ljubav" koju je u orginalu izvodila Vanna.

Nastup svoje "dvojnice" pomno je pratila i Ivana Vrdoljak Vanna koja za Žanamari ima samo riječi hvale.

"Odlična je bila Žanamari, doduše, kada te imitira lijepa žena koja zna pjevati, zadovoljstvo je zagarantirano. Htjela bih se zahvaliti Goranu Navojcu na odličnom komentaru o vulkanu ispod odmjerene vanjštine, tako i ja to nekako doživljavam. Iako nije bilo potrebe za puno vizualnih intervencija, i bez tona bih pogodila da se radi o meni. Baš fora!", zaključila je zadovoljna Vanna.

Maestralne vokalne sposobnosti očarale su i Tomu in Der Muhlena. "Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen“ zadovoljno je komentirao Tomo.

Pred natjecateljima je novi tjedan s novim transformacijama, a njemu se posebno veseli upravo Žanamari jer joj je gljiva dodijelila legendarnog Princea u kojeg će se Žana s guštom transformirati.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se