Rasističke izjave

'Ljudska Barbie' šokirala javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valeria Lukyanova, poznatija kao 'ljudska Barbie', šokirala javnost svojim izjavama!

Magazin 'GQ' intervjuirao je Valeriu Lukyanova, poznatiju kao 'ljudska Barbie'. No, novinara je šokirala svojim rasističkim izjavama.

Nevjerojatno: Tvrdi da se hrani svjetlom i zrakom

Na njegov komentar da ona pokušava utjeloviti zapadnjački američki stil ljepote, Valeria se usprotivila i odgovorila:

'Ne bih to rekla. Svi žele mršaviju figuru. Svi žele nove grudi. Svi popravljaju svoje lice ako nije idealno. To je globalna stvar', rekla je Valeria.

Tijekom godina ideal ljepote se mijenjao, a Barbie ima objašnjenje zašto je to tako.

'Za to je krivo miješanje rasa'. Na primjer, Rus se oženi za ženu iz Armenije. Dobiju dijete, slatku curicu, ali ona ima tatin nos. Malo ga poravna i sve je u redu. Sada se miješaju različite nacionalnosti i nastaju degeneracije, a prije nije bilo tako. Sjećate se koliko je bilo lijepih žena u '50-ima i '60-ima, bez operacija? Sada, zahvaljujući degeneracijama, imamo ovo. Ja volim ovu nordijsku sliku sebe. Imam lijepu bijelu kožu. Ja sam nordijski tip, s malo istočnog Baltika', objasnila je Valeria.

U ulozi majke jednostavno se ne vidi.

'To mi je neprihvatljivo. Sama ideja djeteta izaziva u meni duboko gađenje. Većina ljudi ima djecu kako bi ostvarili svoje ambicije. Ne razmišljaju o tome što mogu dati tom djetetu, što ga mogu naučiti. Pokušavaju oblikovati dijete po nekom čudnom scenariju. Ili žena koja ima 30 godina i misli da je nitko ne treba kaže 'Imat ću dijete, ono će me voljeti i biti će moj razlog za život'. Onda to dijete postane nogometna lopta s kojom majka i njezin dečko nabacuju. Najgora stvar na svijetu je obiteljski život, radije bih umrla od mučenja', rekla je Valeria.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene