Skočio u fontanu

Uz puno sladoleda, Luka Nižetić gerilski snimio spot za pjesmu 'Vječno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dobro raspoloženi Luka Nižetić snimio je spot za svoj aktualni, sada već možemo reći, i ljetni glazbeni 'must have' singl 'Vječno'. Priliku da sudjeluju u snimanju spota dobili su njegovi Facebook fanovi. Zaraznom ritmu i Ledo sladoledu nisu mogli odoljeti ni slučajni prolaznici pa su i oni 'uskočili' u spot.

Snimanje glazbenog spota među slučajnim prolaznicima ideja je redateljice i fotografkinje Mare Milin.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara što je novo kod naših pjevača? Andrea Šušnjara sasvim iskreno progovorila o udaji, a emotivna Zorica Kondža se prisjetila prijatelja Ćubija!

'Mada ovakav pristup snimanju izgleda zahtjevan, jer nikad ne znaš na što možeš nabasati, a i ljudi nisu uvijek otvoreni za snimanjem, iznenadilo me koliko je bilo odaziva i susretljivosti od strane Zagrepčana', rekla je Mare.

Glavni motiv lepršavog spota je sladoled, a ogromne količine Ledo sladoleda bile su dobar mamac za slučajne prolaznike. Cijelu ekipu razveseljavao je maskota Ledo Medo.

>>Zaiskrilo na snimanju spota: Luka ima novu curu!

'Mislim da smo uspjeli nekih 50-tak sugrađana razveseliti i nahraniti sladoledima', kazala je Mare i otkrila kako se spot može očekivati kroz dva tjedna.

Splitski pjevač na snimanju je 'uživao ka' malo dite', a Njofra, Snjeguljica i Rumenko vratili su ga u djetinjstvo. Naposljetku je na zahtjev redateljice skočio u fontanu na Zrinjevcu i tako neplanirano otvorio sezonu kupanja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene